Werkwijze

U zit in een moeilijke situatie en wil liefst vandaag nog geholpen worden.

Neem direct contact op en beschrijf uw vraag of probleem via één van de onderstaande mogelijkheden. Gebruik bij voorkeur het contactformulier maar mailen of bellen en inspreken mag natuurlijk ook. Wij nemen snel contact met u op voor het maken van een afspraak voor de intake met de GZ-psycholoog. De intake is gratis en tot zover zijn er geen kosten aan verbonden. De intake kan telefonisch plaatsvinden maar ook via mail, skype, whatsapp, etc., net wat u het prettigst vindt.

Wanneer wij beiden besluiten om het vervolgtraject in te gaan zal dat bestaan uit 5 tot 7 sessies van ongeveer 45 minuten. Deze vinden bij voorkeur plaats via een persoonlijk videogesprek met de GZ-psycholoog (facetime, Skype etc.) of anders via telefonisch contact.

De kosten bedragen 90 euro per sessie en tussentijds (mail-)contact is bij de prijs inbegrepen.

De Online Psychologie Praktijk werkt snel, effectief en is betaalbaar. Anders dan de naam doet vermoeden werken wij niet met online vragenlijsten maar uitsluitend via persoonlijk contact met de GZ-psycholoog. Cliënten kunnen vragen en opdrachten uitwerken op tijdstippen die zij zelf prettig vinden. Zij hoeven niet direct te reageren zoals in een gebruikelijk consult. Dit geeft meer ruimte tot bewustzijn en nadenken wat een positief element is van de online dienstverlening. In het drukke bestaan van een gezin en werk is een online afspraak gemakkelijker in te passen en men hoeft zich niet te verplaatsen.